Bezorging:
Bestellingen van Welovewine.nl worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag en uitgevoerd door DHL. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering zijn er een aantal mogelijkheden die de koerier kan ondernemen:

De koerier neemt het pakket retour en zal de eerstvolgende bezorgdag een nieuwe poging ondernemen.
De koerier geeft het pakket af bij één van de naastgelegen buren.
De koerier geeft het pakket af bij het dichtsbijzijnde Postkantoor. Hier kan het pakket de eerstvolgende werkdag worden afgehaald.
In alle gevallen zal de koerier een kaart in de brievenbus achterlaten waarop de ondernomen actie is aangegeven.

Verpakking & bezorgkosten:
De medewerkers van Welovewine.nl zullen uw zending altijd met de grootste zorgvuldigheid verpakken. Dit kan middels diverse op maat gemaakte verpakkingen. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

De bezorgkosten worden berekend op basis van het gewicht, aantal flessen en het bezorgland van uw bestelling. Voor het bezorgen in Nederland gelden de onderstaande tarieven.

Bezorgkosten: € 6,95
Bezorgkosten bij besteding boven € 250 (winkelwagen excl. BTW): gratis

Levertijd:
Op werkdagen, voor 16.00 uur, geplaatste bestellingen kunnen de volgende dag nog bezorgd worden. Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeursdatum afgeleverd.

Bezorgstatus:
Zodra uw bestelling door Welovewine.nl is verwerkt, wordt deze overgedragen aan DHL. Hiervan ontvangt u automatisch per email bericht. Uw bestelling zal op de door u gekozen bezorgdatum, welke in de email staat vermeld, worden afgeleverd.

Het emailbericht dat u ontvangt bevat een link naar de DHL Track & Trace website. Via deze link kunt u de actuele bezorgstatus van uw zending bekijken. Uw pakket zal verschillende fases doorlopen. Uiteindelijk kunt u ook terugzien wanneer het pakket is bezorgd.

Wilt u meer informatie over de bezorgstatus van uw bestelling? Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Welovewine.nl. Onze medewerkers kunnen u altijd op de hoogte brengen van de bezorgstatus.