Ambassadeurs

Ambassadeurs zijn jouw allergrootste fans. Gasten die niet alleen tevreden zijn maar juist altijd super enthousiast zijn. Gasten die al jouw inspanningen en acties kunnen waarderen. Deze gasten kunnen jullie menukaart wel dromen en komen altijd met een grote glimlach jouw zaak binnen lopen terwijl ze het personeel begroeten.

Herken je in deze omschrijving al een paar ambassadeurs van jouw horecabedrijf? Super, laten we er samen nog meer verwelkomen!


Deze gasten zijn zo tevreden dat ze iedereen die het maar wil horen vertellen over jouw prachtige zaak. Daarom zijn zei van grote waarde voor jouw als horecaondernemer.

Waar zit die waarde in? 

  • Meer nieuwe en terugkerende gasten.

Ambassadeurs komen regelmatig en zijn positieve in en over jouw horecazaak. Zo maken zij vrienden, familie en collega’s enthousiast, die op hun advies ook eens bij jouw langs zullen komen. Ook laten zei online positieve reviews achter, waarmee je ook via deze kanalen op nieuwe bezoekers kunt rekenen. Zo spreidt de drukte van jouw zaak dankzij hen zich als een olievlek uit!

  • Hogere besteding per gast.

Gasten die regelmatig terugkeren omdat ze jouw zaak zo waarderen, zijn bereidt om meer te besteden. Ze vertrouwen je producten en ze zijn enthousiast over je acties of speciale menu’s. Ook letten zij hierdoor minder op de prijs per product en zijn op jouw advies bereidt om bijvoorbeeld net dat ene speciale flesje wijn open te laten trekken. Al met al leidt dit tot een hogere besteding per gast.

  • Meer omzet en targets die gehaald worden.

Doordat jouw ambassadeurs regelmatig aanschuiven, nieuwe gasten introduceren en ook hun besteding per bezoek omhoog zal gaan, hebben zij logischerwijs een positief effect op jouw omzet. Daarnaast zijn jouw horeca-ambassadeurs de perfecte bron voor feedback, waarmee je jouw zaak nog beter kunt maken. Dit alles zal je helpen bij het verhogen van je omzet en het behalen van je verschillende doelen. Win-win dus!

Via ons model kun je deze ambassadeurs belonen. Al onze (1500+) horecawijnen zijn nu ook beschikbaar voor ambassadeurs.

Behalve ons exclusieve assortiment voor de horeca natuurlijk.

Alle wijnen die jullie ambassadeurs bestellen helpt de horeca, niet alleen nu maar altijd. 

Van elke order gaat er direct een vast bedrag per fles als shoptegoed naar de geselecteerde de horeca. Is jouw horeca keuze nog geen partner dan activeren wij een account en nodigen wij ze uit om gebruik te maken van dit shoptegoed.

Horeca bespaart hiermee tot 50% op hun order!

Ambassadeurs ontvangen binnen een week de wijnen van hun keuze. Al deze wijnen schenken wij ook bij de horeca, dus waarschijnlijk komen ze bekend voor.

Ambassadeurs belonen en jezelf ook?

Vraag je horeca of ambassadeurs inlog aan via info@welovewine.nl